Η GMM είναι αδειοδοτημένη και εποπτευόμενη από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου (ΕΔ ΟΣΕΚΑ 2/13)

Επενδυτική Επιτροπή

Η Επενδυτική επιτροπή της GMM Global Money Managers Ltd, αποτελείται από 3 μέλη.
Πρόεδρος της επιτροπής είναι ο κ Νικόλαος Καλτσογιάννης (Διευθυντής Διαχείρισης ΟΣΕΚΑ – ΟΕΕ στην GMM)

Α/ΑΟνοματεπώνυμοΠιστοποιητικόΘέση
1Νικόλαος Καλτσογιάννης(Ι)Πιστοποίηση Αναβαθμισμένης Εξέτασης Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου (Αριθμός Εγγραφής: CN3356)
(IΙ)Πιστοποιημένος Διαχειριστής Χαρτοφυλακίων και Αναλυτής Αγορών από την Ελληνική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (πιστοποιητικό Δ).
Διευθυντής Διαχείρισης ΟΣΕΚΑ
2Ευστράτιος Πολυχρονέας(Ι)Πιστοποίηση Βασικής Εξέτασης Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου (Αριθμός Εγγραφής: CN4964)
(IΙ)Πιστοποιημένος Διαχειριστής Χαρτοφυλακίων και Αναλυτής Αγορών από την Ελληνική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (πιστοποιητικό Δ)
Διαχειριστής Επενδύσεων
3Σέργιος Μελαχροινός(I)Πιστοποίηση Αναβαθμισμένης Εξέτασης Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου (Αριθμός Εγγραφής: CN3456)
(II) Πιστοποιημένος Διαχειριστής Χαρτοφυλακίων και Αναλυτής Αγορών από την Ελληνική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (πιστοποιητικό Δ).
Διαχειριστής Επενδύσεων